IGEN TV

Mit kérdeznél Istentől? [+]

2011. január 20. 14:30 / A Műsorigazgató

A facebookon kezdett kampányba a Magyar Evangéliumi Keresztyén Diákszövetség egykérdés címmel. Az ötlet célja nem titkos: Jézushoz akarják közelebb vezetni a facebookot napi kommunikációra használó, fiatalabb korosztályokat.

"Az ország felsőoktatási intézményeinek több mint harminc karán vagyunk jelen évek óta, eddig is számos rendezvény révén próbáltuk a korosztályunkat megismertetni az Evangélium értékeivel. Az ötletünk alapja, hogy jól tudjuk: a korosztályunk tele van kérdésekkel, és egyre több időt töltenek az online fórumokon. A kampány lezárulásával a tíz legnépszerűbb, azaz legtöbbször lájkolt kérdésre videó-választ adunk, az első három pedig egy-egy nyilvános előadás apropóját adja majd a március 1-től 3-ig tartó „Egy kérdés fesztiválon" - mondta a Mindennapi.hu-nak Écsi Anikó, a program koordinátora. Kiemelte: a szimpóziumok megtartására az egyes témák országosan ismert szakértőit kérik majd fel.



Facebook Egykerdes.hu

Mindennapi.hu Facebook-evangelizáció egyetemistáknak

Egykerdes.hu Ha küldhetnél egy kérdést Istennek, mi lenne az?


Cimkék: egykérdés, mekdesz

Kopt mise Budapesten [+]

2011. január 10. 11:37 / A Műsorigazgató

A Mindennapi.hu a budapesti kopt templomba látogatott, ahol a kevéssé ismert keresztény egyház tartotta karácsonyi istentiszteletét: náluk most van karácsony. Üldözik őket Egyiptomban.



Mindennapi.hu Mit csinált Jézus? Budapesti kopt mise (videó)


Cimkék: kopt, mise

Leírás

Van képünk hozzá.

Keresés

Keres

Cimkék

érme (1), üzleti találkozó (1), balázsolás (1), divat (1), egykérdés (1), el camino (1), gazdaság (1), harry potter (1), kopt (1), mekdesz (1), mikulás (1), mise (1), mszp (1), pálos (1), pécs2010 (1), pure fashion (1), rom (1), stan fortuna (1), taizé (1), városmisszió (1), vallásos tagozat (1), videó (1), zarándoklat (1)

Bejelentkezés

Felhasználó:

Jelszó:

Belépés Regisztráció

IGEN Cikkgyűjtő

Utolsó hozzászólások

  • Nincsenek hozzászólások.

© 2008-2024, IGEN